Top

Džudo klub “Novi Beograd” osvojio četiri medalje na na prvenstvu Beograda za poletarce 2016

U sportskom centru “Šumice” 05.03.2016. održano je prvenstvo Beograda za poletarce. Džudo klub “Novi Beograd” imao je 10 predstavnika a osvojene su četiri medalje. Svi članovi džudo kluba “Novi Beograd” su se izuzetno borili i iako nisu svi osvojili medalje ostavili su fantastičan utisak na sve prisutne.

U kategoriji do 34. kilograma zlatnu medalju osvojio je Kolarević Matej. Matej je imao četiri meča i u svakom meču je bio izuzetno ubedljiv. Dominirao je tehnikama osoto gari i harai goši a finalni meč je završio u prvom minutu borbe.

U kategoriji do 25. kilograma srebrnu medalju osvojio je Nikola Radjen. Nikoli je ovo prvo takmičenje a zahvaljujući odličnoj tehnici uspeo je da osvoji medalju.

U kategoriji do 31. kilogram bronzanu medalju osvojio je Petrović Pavle. Pavle je pokazao izuzetan talenat i dobru formu izvodeći tehnike na obe strane što je izuzetno napredno za nekoga njegovog uzrasta.

U kategoriji do 38. kilograma bronzanu medalju osvojio je Mušćet Dario. Dario je imao pet mečeva i pokazao je izuzetnu borbenost u svakom meču.

Prvenstvo Beograda za poletarce 2016