Top

Ekipa džudo kluba “Novi Beograd” treća na medjunarodnom ekipnom turniru u Pančevu

Na medjunarodnom turniru u Pančevu pod nazivom “Trofej grada Pančeva 2016” ekipa džudo kluba “Novi Beograd” je zauzela treće mesto.

Ekipa je nastupala u sastavu Petrović Pavle u kategoriji do 31kg, Kolarević Matej do 34kg, Vještica Dušan do 38kg, Vujović Nikola do 42kg, Milanov Djordje do 50kg, Počuča Miloš do 55kg, Kastratović Vukan do 60kg, Popović Uroš +60kg.

U kategoriji do 46. kilograma nismo imali predstavnika ali zahvaljujući velikoj motivisanosti svih članova ekipe u prvom meču smo pobedili ekipu “Sirmiuma” iz Sremske Mitrovice. Nakon ovog meča ekipa džudo kluba “Novi Beograd” je izgubila protiv domaćina,ekipe džudo kluba “Dinamo” iz Pančeva. U meču za ulazak u finale naši džudisti su bili slabiji protiv ekipe iz Novog Sada.

U meču za treće mesto naši džudisti su dali sve od sebe a najveći doprinos ekipi je svakako efektna pobeda Petrović Pavla tehnikom uki goši kojom je inspirisao celu ekipu da pruži svoj maksimum. Poslednji meč je bio u teškoj kategoriji i do tad je rezultat bio izjednačen. U veoma neizvesnom meču Popović Uroš je poveo na juko, zadržao prednost i tako ekipi doneo pobedu.

Za osvojeno treće mesto uručen je lep pehar a svi takmičari su dobili bronzane medalje.

Medjunarodni ekipni turnir u Pančevu