Top

Jovanović Mihailo prvak Beograda

U sportskom centru “Šumice” 20L02.2016. održano je prvenstvo Beograda za mladje poletarce i kadete. U uzrastu najmladjih takmičara-mladjih poletaraca džudo klub “Novi Beograd” je imao tri predstavnika a osvojene su dve medalje. U konkurenciji kadetkinja osvojene su takodje dve medalje.

U kategoriji do 20. kilograma zlatnu medalju i titulu prvaka Beograda osvojio je Jovanović Mihailo. Mihailo je u finalnom meču pobedio svog rivala iponom tehnikom kesa gatame.
U kategoriji do 25. kilograma u konkurenciji mladjih poletarki Teodora Obradović osvojila je treće mesto. Teodora je imala tri meča i iako joj je ovo bilo tek prvo takmičenje pokazala je izuzetnu tehniku zahvaljujući kojoj je zauzela treće mesto.

U konkurenciji kadetkinja u kategoriji do 57. kilograma srebrnu medalju osvojila je Kuruzović Milena. Milena je imala četiri meča i osim finalne borbe sve svoje mečeve je pobedila iponima.

U kategoriji do 63. kilograma svoj prvi nastup na džudo takmičenjima imala je Jovanović Isidora koja je osvojila bronzanu medalju.

Prvenstvo Beograda za mladje poletarce i kadete 2016

Prvenstvo Beograda za mladje poletarce i kadete 2016