Top

Medjunarodni džudo turnir “Kup Novi Beograd 2016″

U sportskom centru “Šumice” je 02.04.2016. održan medjunarodni džudo turnir “Kup Novi Beograd 2016″. Na ovom takmičenju učestvovalo je 450 takmičara a zahvaljujući odličnoj organizaciji svih članova džudo kluba “Novi Beograd” turnir je uspešno završen nakon četiri i po sata. Džudisti sa Novog Beograda su na ovom takmičenju osvojili četiri medalje.

U kategoriji do 20. kilograma u konkurenciji mladjih poletaraca bronzanju medalju osvojio je Jovanović Mihailo. Mihailo je tehnikom osoto gari zabeležio efektna bacanja u nekoliko mečeva osvojivši medalju za svoj klub.

U kategoriji do 38. kilograma u konkurenciji mladjih poletaraca bronzanu medalju osvojio je Igor Marčok. Igoru je ovo bilo prvo takmičenje ali pokazao je izuzetnu borbenost i odlučnost zahvaljujući kojoj je osvojio medalju.

U konkurenciji poletaraca u kategoriji do 22. kilograma zlatnu medalju osvojio je Radjen Nikola.

U kategoriji do 38. kilograma u konkurenciji poletaraca srebrnu medalju osvojio je Miladinović Lazar. Ova kategorija je bila jedna od najmasovnijih na ovom takmičenju a Lazar je imao čak pet mečeva. Najefektnija Lazarova pobeda je bila u polufinalu kada je tehnikom tai otoši izveo jedno od najboljih bacanja na ovom takmičenju.

Kup Novi Beograd 2016

Kup Novi Beograd 2016

Kup Novi Beograd 2016