Top

Milanov Đorđe drugi na prvenstvu države

U Boru je 16. aprila održano prvenstvo države za starije pionire. Takmičenje je bilo izuzetno kvalitetno a džudo klub “Novi Beograd” je na ovom takmičenju osvojio jednu srebrnu medalju, jedno peto mesto i dva sedma mesta.

U kategoriji do 50. kilograma srebrnu medalju osvojio je Milanov Djordje. Djordje je imao četiri meča u kojem je pokazao izuzetnu tehniku i taktiku. Do finala je svoje protivnike ubedljivo pobedjivao tehnikama u stojećem stavu i parteru. U finalnom meču protiv svog rivala Kosovića iz Beočina izgubio je na dve kazne ali pokazao je izuzetnu borbenost tokom celog meča.

U kategoriji do 55. kilograma imali smo dva predstavnika, Kastratović Vukana i Počuču Miloša. Iako su se odlično borili nisu osvojili medalje već su obojica završili na sedmom mestu.

U kategoriji do 66. kilograma peto mesto zauzeo je Popović Uroš. Iako je jedan od najboljih takmičara u ovoj kategoriji nije uspeo da osvoji medalju ovaj put. U meču za treće mesto izgubio je na osnovu kazne za neaktivnost u zadnjim sekundama meča.

Prvenstvo države stariji pioniri